SalesDrives

Verkopen door jezelf te zijn!

Wij geloven dat een Sales-professional alleen kan excelleren als de vaardigheden én het juiste gedrag aanwezig zijn. Het is de combinatie van deze twee zaken die het verschil maken tussen goed en beter.

Ken je jezelf dan kun je je klant gaan leren kennen. We leren de vaardigheden om op een uitmuntende manier te inventariseren. Niet door de open vragen te trainen maar door de drijfveren van de klant te gaan herkennen. Zijn of haar gedrag te gaan inschatten waardoor de communicatie kan worden afgestemd op die van de klant. Dit noemen wij SalesDrives!

Wij zijn hierin gespecialiseerd en al onze programma’s zijn dan ook gebouwd rondom dit principe. Wij brengen de drijfveren van de sales-professional in beeld, zijn of haar voorkeursgedrag. Dit trekken we door in de sales-training zodat een duidelijk verband gaat ontstaan.

Succes in sales

80% drijfveren en gedrag,
20% vaardigheden

SalesDrives

Individueel profiel

Jouw eigen profiel als basis

Wat voor type sales-professional ben jij? Onze test geeft een uitgebreid beeld. Daarbij kijken we naar jouw drijfveren en gedrag in verschillende omstandigheden. Daardoor ontstaat een compleet beeld waarbij jij als salesprofessional jezelf door en door leert kennen.

Vanuit deze basis-profilering leren we je ook de drijfveren en bijbehorend gedrag te herkennen bij jouw klanten. En we leren je jouw gedrag en communicatie af te stemmen op op die van jouw klant! Sales was nog nooit zo succesvol!

Weten wat jouw klant drijft

door te weten wat jouw drijft!

Zonder het gewenste gedrag zal het succes uitblijven.

Houding en gedrag is lastig om te bespreken als je het niet goed in beeld kunt brengen. Wij hebben daar een eenvoudige en zeer toegankelijke methode voor. ANBEON Academy heeft namelijk een licentie voor Life Oriëntations (LIFO).

Deze LIFO® gedragsmethode is duidelijk, toegankelijk en niet-normatief. De methode heeft een positieve, pragmatische insteek , waarmee professionals snel uit de voeten kunnen. De LIFO® methode richt zich op gedragsstijlen. Het gaat er niet om hoe men aan dat gedrag komt, maar om hoe men het vorm geeft in zijn handelen en zijn contact met anderen. Ten grondslag aan het gedrag liggen de eigen waarden, behoeften en doelen.

Ons programma vindt de basis in deze beproefde theorie en door onze innovatieve en vooruitstrevende aanpak is ons programma in 2017 zelfs genomineerd voor de LIFO-award.

SalesDrives

Effectieve salestraining

‘Onze Digitale Leer Omgeving’

Online trainen van gedrag?

Kan dat wel?

Dat kan zeker! 

Wij hebben dé manier gevonden om digitaal te trainen op vaardigheden en gedrag! En vanzelfsprekend levert een (deels) digitale training veel voordelen op:

  • Een jaar lang training en oefening i.p.v. een paar intensieve dagen
  • Wekelijkse, korte trainingen waardoor de effectiviteit veel hoger ligt
  • Individuele voortgang en resultaat vastgelegd en te volgen
  • Geen bezettingsproblemen op de afdeling
  • Trainen waar en wanneer het de deelnemers uitkomt
  • Feedback en coaching d.m.v. van unieke app op pc, tablet en smartphone; elk device!
  • Coaching door collega’s, leidinggevenden en door trainers van ANBEON Academy
  • Geen reisbewegingen meer noodzakelijk, milieusparend en geen extra kosten
  • Totale kosten per deelnemer gemiddeld 80% lager dan reguliere trainingen

Wij bieden op maat gemaakte opleidingen voor professionals in de Sales. Wij trainen en coachen op vaardigheden en gedrag. Onze trainers zijn gecertificeerd en de allerbeste in het betreffende vakgebied.

Wij zijn CRKBO gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitseisen die daarvoor nodig zijn. Uw voordeel is dat wij BTW-vrij kunnen factureren.

Doordat alles weten we dat we kwaliteit leveren. Daarom durven wij, als enige in de markt, een resultaat-garantie te geven: Niet goed? Geld terug! Wil je meer weten over de garantie? Klik dan hier.

error

Volg ons!

Facebook
YouTube
LinkedIn