Wil jij jouw verkoopresultaat een flinke boost geven? Jouw doelstellingen slimmer en eenvoudiger behalen?

Laat ons jou dan helpen!! Wij geven jouw verkoop een boost door je jouw gedrag te leren kennen en dat van klanten te gaan herkennen. Stem jouw gedrag en drijfveren op elkaar af en creëer een optimale en ongedwongen verbinding met jouw klant.

Gratis E-Book!

Herken je dit ook?

  • Heb je moeite met een dominante of overheersende klant?
  • Verlies jij te veel klanten aan de concurrent?
  • Heb je soms het gevoel dat de verbinding met jouw klant mist?
  • Blijven jouw verkoopresultaten achter op de doelstellingen?
  • Wil je meer regie in het klantcontact hebben?

Of…

  • Wil jij nog beter de beweegredenen van de klant kunnen inschatten?
  • Weten wat een klant motiveert en inspireert?
  • Met minder moeite jouw doelstellingen behalen?
  • Snel een klik met jouw klant ervaren?

Ons verhaal…

Wij zijn Jean-Paul Norbart en Arjan Teunissen We hebben inmiddels meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in het Sales-domein. Auw…. Oké, we zijn niet meer piep. Maar wijsheid komt met de jaren dus laten we daarop focussen.

Ongeveer 8 jaar geleden kwamen wij elkaar tegen doordat we beide als zelfstandig interimmanager werkzaam waren bij dezelfde opdrachtgever. Een vriendschap was in de maak. De samenwerking verliep optimaal en beide merkte we dat we niet alleen als mens maar ook als ondernemer dezelfde normen en waarden hadden.

De route naar dit punt gaf ook veel overeenkomsten. Onze paden liepen redelijk gelijk op zowel in functies als in tijd. Waar Jean-Paul als hypotheekadviseur startte bij een Internationale bank, deed Arjan dat bij een grote verzekeraar. Na een aantal jaren succesvol in de advies en verkoop van deze financiële producten de stappen gemaakt naar leidinggevenden in dezelfde domeinen. Aansturen, coachen, begeleiden van sales-professionals. Beide deden we dit in een loondienst in verschillende functie en verschillende bedrijven. Tot, ook hier weer ongeveer gelijk, we beiden besloten dit als zelfstandig ondernemer te gaan doen.

De samenwerking in 2012 bleef en in de jaren erna hebben we meermalen als interimmanager gecombineerde opdrachten mogen doen. Ondertussen broeide iets in onze breinen: waarom hebben veel sales-professionals moeite met het behalen van de doelstellingen. Een conclusie die vaak konden trekken uit de ervaringen en verschillende opdrachten.

Het werd ons duidelijk dat er bij het niet behalen van de verkoopdoelen, vaak, te vaak, de focus wordt gelegd op de vaardigheden. Stuur iemand maar op training. En welke training wordt het dan? Een vaardigheidstraining. Google maar eens op sales-training en dat is ook iedere keer dat aanbod. Terwijl het échte verschil, uit onze ervaring, niet daar wordt gemaakt! Het écht verschil wordt áltijd gemaakt in het gedrag van de sales-professional. In het bijzonder: welk ‘voorkeurs-gedrag’ vertoont nu een verkoper. Met andere woorden welke momenten zou iemand wat doen en waarom zou iemand dat dan doen.

Onze visie en ondernemerschap leidde tot een samenwerking. In 2015 geleden werd ANBEON Academy opgericht. Een trainingsbureau dat op een innovatieve wijze trainingen verzorgt op het gebied van Sales. Dit doen we zowel online als via klassikale trainingen. En met een heel uniek product; SalesDrives! Een salestraining die niet alleen kijkt naar vaardigheden maar vooral ook naar wie jij bent als verkoper. Wat is jouw voorkeursgedrag! En hoe kun je dat als sterkte gebruiken zodat verkopen leuk en makkelijk wordt.

Nu vijf jaar later zijn we, gelukkig, drukker dan ooit. Onze vriendschap en onze zakelijke missie hebben ons iets heel moois opgeleverd: We hebben van onze passie, ons werk kunnen maken. Confucius, een oud chinees filosoof, zei ooit: geef me werk dat ik leuk vind en ik hoef nooit meer te werken. En wij bevestigen: dat is waar!

Andere klanten over ons

Klant Inventarisatie waarbij de inhoud en theorie precies aansluiten op de dagelijkse praktijk. Goede mix van theorie en gewoon oefenen.

Esther (Rabobank)Training Warme Klantinventarisatie

De online-tool om vaardigheden te trainen biedt en goede mix tussen theorie en het vooral oefenen van de vaardigheden. Innovatief en passend bij deze tijd.

RitaRabobank

Door jezelf te leren kennen op het vlak van de Verkoop-gedragsprofielen ben je snel instaat om dit toe te passen in de praktijk. Bridgen is daardoor heel waardevol!

RenéSalesDrives

Doel: onze klanten een geweldige klantreis te laten ervaren, maar wat een leerzame, inspirerende en onvergetelijke medewerkerreis maken wij nu mee door ANBEON Academy!

Daphne (Rabobank)Volledige opleiding tot Financieel Adviseur

Heel erg bedankt voor jullie top trainingen! Zonder jullie hadden we niet zo goed voorbereid geweest. Ik heb ontzettend veel geleerd en het was ook nog is erg gezellig!

Eva (ING-groep)Volledige opleiding tot Financieel Adviseur

Bedankt voor jullie training, de 3 weken waren intensief maar zo ontzettend leerzaam! Passie en zoveel enthousiasme voor het vak! Top!

Samantha (Plangroep)Volledige opleiding tot Financieel Adviseur

Ontzettend leuk, leerzaam en heel belangrijk!

Eef (Totality)Training Herkennen en erkennen van Gedrag

Door deze training heb ik niet alleen de praktische toepassing van mijn vaardigheden teruggevonden. Ook de klant-profielen helpen mij heel erg bij het goede gesprek voeren. Top dus!

TedSalesDrives.nl
9,4

Andere Sales Professionals zijn heel tevreden over ons!

kwaliteistnedewerkers
kwaliteistnedewerkers

Resultaten door Gedrevenheid

Onze app als jouw studie-maatje

Een persoonlijk Sales-profiel

Oefenen waar en wanneer met Video Role Play

Sales Gedrag Profielen

error

Volg ons!

Facebook
YouTube
LinkedIn